Meer media

Meer mogelijkheden

Meer dan websites

Davids Media kan op meer gebieden met je meedenken en creatieve oplossingen bedenken. Dat kan zowel op online en mediagebied maar ook voor heel andere uitdagingen. Van visitekaartjes tot een media evenement met collega's of klanten. Van foto's van medewerkers tot een eigen radioshow in en bij je bedrijf.

Iets bijzonders

Als je graag iets bijzonders wil dan kunnen we daar samen over brainstormen. Er zijn zoveel leuke mogelijkheden om op een originele manier je onderneming te laten opvallen. Laten we kijken wat we voor leuke dingen we samen kunnen bedenken!

Ron Davids

Drijvende kracht achter Davids Media is Ron Davids: voice-over, presentator, radio dj, nieuwlezer, webdesigner, fotograaf... een veelzijdig mens dus. Na meer dan 20 jaar werken in omroepland is Ron zijn eigen onderneming gestart. Een bedrijf dat zich bezig houdt met communicatie. Met zijn ervaring en passie voor radio, televisie en journalistiek, gecombineerd met zijn creativiteit, met fotografie en video, en zijn enorme interesse in mensen wil hij ondernemers helpen om beter en leuker te communiceren op het internet.

Meer informatie over Ron Davids op zijn persoonlijke site: rondavids.nl

JA! Ik wil meer